UD! på cykel

Vidste du, at det kan være lige så effektivt at cykle i en halv time som at løbe i en halv time, og at motion på cyklen desuden er mere skånsomt for knæ og ankler? Så hvis du er en af dem, der hader at løbe, men samtidigt gerne vil træne din kondition, er der derfor god grund til at skifte løbeskoene ud med cyklen.

Vi tilbyder forskellige hold, så der er noget for alle uanset smag og behov.

UD! i det blå

For dem der gerne vil være sammen om at få rørt sig og cykle en tur ud i det blå i behersket tempo. Frivillige fra Dansk Cyklistforbunds lokalforening hjælper i gang og arrangerer turene rundt i lokalområdet. Der cykles ca. en time i afslappet tempo, som er ca 15 km/t. Efter turene er der mulighed for en kop kaffe og en cykelsnak. Der cykles i alt slags vejr, og man medbringer selv en køreklar cykel.

Cykl UD! på el

El-cyklen er blevet populær måde at transportere sig rundt, men med farten kommer mange også galt afsted. Derfor har vi oprettet et hold for dig, der gerne vil lære at cykle på en el-cykel på en sikker måde og blive fortrolig med din el-cykel, inden du begiver dig ud i trafikken. På holdet får du også gode råd om, hvad du skal være opmærksom på, synlighed, udstyr, vedligehold og meget mere, når du kører på en el-cykel.

Info om tid og sted følger, men hvis du allerede nu gerne vil høre mere eller melde dig til, er du velkommen til at skrive til Astrid Wierzba på email: aw@skovbakken.dk eller på mobil: +45 29 91 89 85.

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X