UD!

Der er vitterligt ingen undskyldning for ikke at træne med, når UD! byder op til træning udenfor - året rundt.  Vi træner både smilebåndet og fællesskabet, mens vi får pulsen op og bevæger musklerne, og det gør vi på arealerne omkring Vejlby Risskov hallen. 

 
Det er fuldstændigt ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har prøvet at træne ude før eller om du har gjort det hver dag i hele dit liv. Her kan ALLE være med. Det eneste, du behøver, er udendørs træningstøj og et par løbesko.  Her tilpasser vi træningsformen til dit niveau.
 
Hvornår:
Mandage 16.30-17.30
Onsdage 9.30-10.30

Hvor:
Mandage på den blå basketbane (rød cirkel)
Onsdag på Vejlby Stadion (gul cirkel)
(Se billede nedenunder)

UD!

UD! er grundstammen i vores udendørs træningstilbud, der består af kombineret løbe og muskeltræning og er henvendt til dig, der gerne vil i solid form. Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er let øvet, nybegynder eller ikke har trænet i mange år. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X