UD!

Hvorfor blive inde, når alt håb er ude? Der er vitterligt ingen undskyldning for ikke at træne med, når UD! byder op til træning udenfor - året rundt.  Vi træner både smilebåndet og fællesskabet, mens vi får pulsen op og bevæger musklerne - og vi gør det på stranden, på banerne, i skoven, på gader og stræder. Det er fuldstændigt ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har prøvet at træne ude før eller om du har gjort det hver dag i hele dit liv. Her kan ALLE være med. Det eneste, du behøver, er udendørs træningstøj og et par løbesko. 

UD!

UD! er grundstammen i vores udendørs træningstilbud, der består af kombineret løbe og muskeltræning og er henvendt til dig, der gerne vil i solid form. Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er let øvet, nybegynder eller ikke har trænet i mange år. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X