UD!

Hvorfor blive inde, når alt håb er ude? Der er vitterligt ingen undskyldning for ikke at træne med, når UD! byder op til træning udenfor - året rundt.  Vi træner både smilebåndet og fællesskabet, mens vi får pulsen op og bevæger musklerne - og vi gør det på stranden, på banerne, i skoven, på gader og stræder. Det er fuldstændigt ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har prøvet at træne ude før eller om du har gjort det hver dag i hele dit liv. Her kan ALLE være med. Det eneste, du behøver, er udendørs træningstøj og et par løbesko. 

UD!

UD! er grundstammen i vores udendørs træningstilbud, der består af kombineret løbe og muskeltræning og er henvendt til dig, der gerne vil i solid form. Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er let øvet, nybegynder eller ikke har trænet i mange år. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

Tid og sted: mandag kl 17-18 og onsdag kl 10-11 på Vejlby-Risskov Center. Vi mødes på Ramblaen ved hal 1.

UD! Løb

UD! Løb er for dig, der gerne vil starte dagen med en løbetur sammen med andre. Vi løber 5-8 km ad gader, stræder, stier eller i skoven - eller hvor det passer med vind, vejr og motivation. Fokus er løb, men alle træninger sluttes af eller kombineres med 15-20 minutters fysisk træning. Alle  kan være med og vi garanterer en superstart på dagen.

Tid og sted: lørdag kl 08.30-09.30 med afgang fra Vejlby-Risskov Hallen. Tilmelding på aw@skovbakken.dk eller mobil 29 91 89 85.

Følg med 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X