Træningstider og hold

Få et samlet overblik over vores hold, og tjek de nye træningstider for sæsonen 2022 her.

UD!

Der er vitterligt ingen undskyldning for ikke at træne med, når UD! byder op til træning udenfor - året rundt.  Vi træner både smilebåndet og fællesskabet, mens vi får pulsen op og bevæger musklerne, og det gør vi på arealerne omkring Vejlby Risskov hallen. 

 
Det er fuldstændigt ligemeget, om du er helt nybegynder og aldrig har prøvet at træne ude før eller om du har gjort det hver dag i hele dit liv. Her kan ALLE være med. Det eneste, du behøver, er udendørs træningstøj og et par løbesko.  Her tilpasser vi træningsformen til dit niveau.
 
Hvornår:
Mandage 16.30-17.30
Onsdage 9.00-10.00
 

UD!

UD! er grundstammen i vores udendørs træningstilbud, der består af kombineret løbe og muskeltræning og er henvendt til dig, der gerne vil i solid form. Der er plads til alle niveauer på holdet, uanset om du er let øvet, nybegynder eller ikke har trænet i mange år. Vores træningsform gør, at vi tilpasser træningen til lige præcis dit niveau.

Walk & Talk

 
Walk & Talk 
Skovbakkens originale walk & talk, hvor vi går ca 8-10 km i overkommelig tempo og taler sammen undervejs. Alle kan være med. En gang om måneden spiser vi sammen.
Tid og sted: lørdag kl 14 fra de blå døre ved indgang F på Vejlby-Risskov Center.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X