Beachvolleyball

Point
Kampen er på tid 2x8 minutter. Vinderen er den der har flest point når tiden løber ud. Ved tidsudløb spilles den igangværende bold færdig. Er scoren her uafgjort, spilles der 3 bolde mere, der afgør kampen.

Antal spillere
4 i en diamantformation(en foran, to ude i siden og en bagerst). Det er dog muligt at stille op med 3 personer, hvis der ikke kan findes en fjerde mand.

Rotation
Hver gang et hold overtager serven skal der laves en rokering med uret. Det er tilladt efter servens begyndelse at bevæge sig frit på banen.

Serv
Foregår bag ved baglinjen. Må både slås med over og underhånd. Misses serven går den over til modstanderholdet

Berøringer
Maks 3 berøringer før bolden skal over på den anden side. Den samme spiller må ikke røre bolden to gange i streg.

Indtrængen under nettet
Det er tilladt at røre modstanderholdets banehalvdel under nettet, såfremt det ikke forstyrre modstanderen.

Berøring af nettet
Berøring af nettet er som udgangspunkt forbudt, medmindre man bliver enig om andet.

Dommer
Hold den gode tone, dommeren gør sit bedste

Fodbold

Maks 8 spillere på holdet. 5 på banen af gangen.

Målmand
Det er tilladt for målmanden at have bolden i hænderne

Kort (forhåbentlig helt unødvendigt)
I tilfælde af en grov forseelse, kan der tildeles en fem minutters udvisning. Ved særlig grov forseelse uddeles der et rødt kort

Tid
Der spilles 1x20 minutter pr kamp. Ved uafgjort i semifinaler og finaler går kampen direkte i straffesparkskonkurrence. 5 skytter pr hold.

Opgivning
Kampens startere afgøres ved sten-saks-papir. Bolden gives op fra midten. Samme efter scoring.

Mand over midten
Der skal altid være en mand over midten. Det må gerne være forskellige personer der er over midten, så længe der altid er en over midten. Har det indflydelse på spillet at nogle glemmer dette, tildeles det modsatte hold bolden.

Dommer

Streetbasketball

Antal
Maks 5 spillere, 3 på banen af gangen.

Tid
15 minutter

Bane
En kurv, hvis bolderobring, skal holdet tilbage i nærheden af midterlinjen før et angreb må påbegyndes

Fejl
Ingen skub og slag, dog er ”rene” bolderobringer tilladt. Ved fejl som resulterer i fratagelse af åben målchance, kan der tildeles straffe.
2 skud der hvert giver 1 point

Point
1 scoring giver 2 point MEDMINDRE DER ER EN 3POINTSLINJE

Dobbeltdribling og skridt
Hvis bolden tages op i hånden efter en dribling, må der ikke dribles igen. Der må ikke tages mere end to skridt.

Nøl
Hvis dommeren vurderer at det angribende hold ikke er målsøgende kan der råbes nøl. Derefter har det angribende hold tre afleveringer til at få afsluttet. Rammer bolden kurven, må man gerne starte angrebet forfra hvis man generobrer den.